Rotary 3131 - Meeting Details

Club Meeting Details

Meeting Details

Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 08:00:00
Location Kuverbais rasodo, Ambarwadi
Meeting Type BOD
Meeting Topic DG Visit
Meeting Agenda DG Visit
Chief Guest Rtn.S. HADIMANI, AG
Joint Meeting With
Club Members Present 10
Minutes of Meeting DG VISIT DISCUSSION WITH AG AND CHECKING OF PREPARATION AND GUIDANCE BY AG.


Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 19:30:00
Location Gandhi Bhavan Hall
Meeting Type Regular
Meeting Topic "Anandyatri Padgaonkar"-
Meeting Agenda Regular Rotary business to start with. DG Visit preparation and announcements. Presentation by Ms. Rucha Thatte on poet and writer -author Mangesh Padgaonkar
Chief Guest Ms. Rucha Thatte
Joint Meeting With
Club Members Present 12
Minutes of Meeting After National Anthem and secretarial announcements we welcomed new member Manasi Pathak. Received donation of Rs 10,000/- for foundation from Rtn. Sudhir Bhalerao. After that chief guest Rucha Thatte presented Poet Vyankatesh Madgulakar's poems and detailed analysis of the same. Ann Sucheta Bhure gave vote of thanks . overall a very nice program liked by everyone.


Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 06:00:00
Location Deccan Gymkhana BV Rao Hall
Meeting Type Club Assembly
Meeting Topic DG Visit
Meeting Agenda MEETING WITH PRESIDENT & SECRETARY & STRATEGIC PLANING 20 Minutes 6:00 TO 6.20 MEETING WITH BOD 40 Minutes 6.20 TO 7.00 MEETING WITH ROTRACTORS 20 Minutes 7.00 TO 7.20 COMFORT BREAK 20 Minutes 7:20 TO 7.40 CLUB ASSEMBLY 7.40 TO 9:00 MEETING CALL TO ORDER NATIONAL ANTHEM & 4 WAYTEST 5 Minutes 7.40 TO 7.45 SECRETIAL & PRESIDENT REPORT 25 Minutes 7.45 TO 8:10 A G COMMENTS 10 Minute 8:10 TO 8:20 INTRODUCTION OF DG 5 Minutes 8:20 TO 8:25 D G SPEECH 25 Minutes 8:25 TO 8.50 VOTE OF THANKS 5 Minutes 8.50 TO 8.55
Chief Guest DG Manjoo Phadke
Joint Meeting With
Club Members Present
Minutes of Meeting


Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 18:00:00
Location RCC
Meeting Type Regular
Meeting Topic Rotary Means Business
Meeting Agenda
Chief Guest President
Joint Meeting With
Club Members Present
Minutes of Meeting


Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 21:00:00
Location Emanuel Hall, Ashwood Memorial Hospital, Daund, District Pune 413801
Meeting Type Regular
Meeting Topic weekly meeting
Meeting Agenda Weekly Meeting
Chief Guest President
Joint Meeting With
Club Members Present
Minutes of Meeting


Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 21:30:00
Location Motel Visava
Meeting Type Regular
Meeting Topic Weekly Meeting
Meeting Agenda * Meeting called to order by President Rtn Annaraya Sheelavant *National Anthem*Four-way Test *Birthday * 13 February Annet Soham Rakesh Gandhi * 13 February Annet Richa Rajesh Mehta * 13 February Annet Toshal Manoj Sheth * 13 February Rtn Harshal Walanj * 16 February Rtn Dr Chetan Surve * 16 February Sangeeta Kaku Mother Dr Chetan Surve * 17 February Annet Rugved Rahul Sukale * 19 February Ann Shaila Suryakant Mahadik * 19 February Rtn Dhananjay Ajagekar * Marriage Anniversary * Rotary Information and Project * 10 No Cycle distribution in Devale Highschool * 2026 -2027 President election * Occasion 8 March Mahila din 3 Marcha Saree Walkathon * Rotary District Information * * Secretory Announcement * Meeting is adjourned. * Sanchayan Please.
Chief Guest No
Joint Meeting With
Club Members Present 6
Minutes of Meeting * Meeting called to order by President Rtn Annaraya Sheelavant *National Anthem*Four-way Test *Birthday * 13 February Annet Soham Rakesh Gandhi * 13 February Annet Richa Rajesh Mehta * 13 February Annet Toshal Manoj Sheth * 13 February Rtn Harshal Walanj * 16 February Rtn Dr Chetan Surve * 16 February Sangeeta Kaku Mother Dr Chetan Surve * 17 February Annet Rugved Rahul Sukale * 19 February Ann Shaila Suryakant Mahadik * 19 February Rtn Dhananjay Ajagekar * Marriage Anniversary * Rotary Information and Project * 10 No Cycle distribution in Devale Highschool * 2026 -2027 President election * Occasion 8 March Mahila din 3 Marcha Saree Walkathon * Rotary District Information * * Secretory Announcement * Meeting is adjourned. * Sanchayan Please.


Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 19:30:00
Location Sevasadan Pune
Meeting Type Regular
Meeting Topic Rubaru with Rtn. Pooja Khanwale
Meeting Agenda Fellowship & Interaction with the guest
Chief Guest Rtn. Pooja Khanwale
Joint Meeting With
Club Members Present 8
Minutes of Meeting Enjoyed conversation with Rtn Pooja


Meeting Date 13 Feb 2024
Meeting Time 19:00:00
Location Poona Club
Meeting Type Regular
Meeting Topic Valentine Day Special
Meeting Agenda musical evening with fun and games followed by fellowship dinner
Chief Guest Dr. KJ Singh
Joint Meeting With
Club Members Present 30
Minutes of Meeting With fusion of 2 musicians and Rtn Dr. KJ Singh on his saxaphone, it could not get better. Excellent musical performances followed by delicious fellowship dinner